Tilinpäätös-
julkaisujemme
ostaminen/H3>

EtusivulleJulkaisujamme voitte hankkia kirjakaupoista tai mm. alta suoraan nettikirjakaupoista:

Alla oikotietä tämän sivuston osuuksiin Helpoiten voitte valita julkaisujamme nettikirjakaupoista hakemalla tekijän nimen perusteella:
Tähtinen Ilkka (O ja T on paras unohtaa, koska niitä on kirjoitettu eri tavoin)
Muut sivustomme:
www.asoytilintarkastus.fi
Nettiosuuksia julkaisuistammeHuomatkaa että vihkosistamme ASUNTO-OSAKEYHTIÖN TOIMINTAKERTOMUS - www.toiminnantarkastus.fi
Nettiversioita artikkeleistamme Onnistuneen päätöksenteon pohja on myös vapaasti luettavissa vasemmalla olevasta linkistä. www.kukavastaa.fi
Koulutuspalvelut hallituksille
Taloyhtiökohtaisesti räätälöidyt koulutustilaisuudet hallituksen työskentelyn kehittämiseksi

Lisäksi vasemmalla olevien linkkien kautta pääsee muiden julkaisujemme sisällön kuvauksiin sekä 2012 ilmestyneen ASUNTO-OSAKEYHTIÖN TILINPÄÄTÖS OSAKKAAN KANNALTA nettiliiteosaan. Se sisältää sekä osan varsinaisen julkaisun liitteistä, että julkaisun pelkästään nettiversiona esitettäviä lisäliitteitä. Viime vuosien artikkeleitamme on artikkeli -linkin alla.

Nettikirjakauppoja:
AKATEEMINEN
ja
RAKENNUSTIETO


JULKAISU TARPEIDENNE MUKAAN:

ASUNTO-OSAKEYHTIÖN TILINPÄÄTÖS OSAKKAAN KANNALTA
(Ilkka OT Tähtinen, 2011, ISBN 978-951-98940-4-1)

Kertoo aluksi tavalliselle osakkaalle suppeat ohjeet: Miten toimia yhtiökokouskutsun saavuttua.

Jatko on laadittu ensisijaisesti ajatellen sellaisia hallituksen jäseniä varten, jotka ovat tekijän kanssa samaa mieltä siitä, että onnistunut yhtiökokouksen pätöksenteko edellyttää tilinpäätökseltä selkeyttä.

Hallituksen jäsenten ja isännöitsijän toimintaa tilinpäätöksen laadinnassa tukemaan on laadittu mm. muistilista toimintakertomuksen liittyen. Sen tarkoitus on helpottaa keskittymistä taloyhtiöissä usein keskeisiin tilinpäätöksen ja talouskehityksen piirteisiin ja ongelmiin. Tavoitteena on edistää selkeää tilinpäätöstiedottamista.

ASUNTO-OSAKEYHTIÖN TILINPÄÄTÖS - Ohjeita hallituksen jäsenille
(Ilkka OT Tähtinen, 2012, ISBN 978-952-92-8139-8)

Julkaisu on tarkoitettu tueksi hallituksen jäsenille toisaalta tilinpäätöksen laadintaan valmistautumiseen jo tilikauden kuluessa. Samalla se pyrkii osoittamaan käytännönläheisesti, miten tilikaudella tilinpäätöstä varten kerättävää tietoa voidaan käyttää hyväksi hallituksen työskentelyn tehostamisessa.

Molemmat julkaisut sisältyvät taloyhtiökohtaisesti räätälöitävän kolmiosaisen hallituksen koulutuspakettimme oheisaineistoon.

Ne ovat ikäänkuin johdantoa koulutuspaketin ytimeen: Yhtiökohtaisten tietojen perusteella laaditun käytännön ohjeistuksen läpikäynnille.

Varsinainen koulutuspaketti perustuu siis olennaiselta osin kunkin yhtiön hallituksen käytössä olevien kirjanpidon raporttien, yhtiöjärjestyksen, yhtiökokousten ja hallituksen kokousten pöytäkirjojen sekä eräiden muiden keskeisten asiakirjojen kommentoimiseen. Niissä yhtiöissä, joissa todellinen tilanne ei anna riittävästi aihetta konkreettisiin toimintaohjeisiin hallitukselle, perustuu työskentely osin kouluttajan 40 vuoden aikana taloyhtiöistä saammaan kokemukseen keskeisistä piirteistä ja ongelmakohdista.


Asunto-osakeyhtiöiden tilintarkastus Oy Helsinki
p: 0440-413350
y: 2132289-3

Sivun alkuun